EMBERG ADVIES

Bedrijfsadviesbureau Emberg Advies staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32134474.

Michiel van den Berg

Zelfstandig ondernemer, eigenaar van Emberg Advies, heeft nationale en internationale ervaring (Azië, Midden Oosten, Afrika) in de dienstensector op de volgende gebieden:

  • Algemeen management
  • Project management
  • Business management
  • International business

De accreditatie van het IIB is een garantie voor een deskundig advies en voor ondersteuning, begeleiding of coaching die voldoet aan de hoogste eisen betreffende ethiek.

Kwalificaties en Expertise

Ir Technische Natuurkunde
TU Delft

Master’s Certification in Program Management
Lucent Learning & Stevens Institute of Technology

Accredited Associate
Institute for Independent Business

Meer details en informatie kun je vinden op de LinkedIn en Twitter pagina’s.

Business Support

Projectmanagement

Interne Communicatie

Coaching

IIB - Institute for Independent Business

Accredited Associates of the IIB

Sinds 1984 zijn de adviseurs van het Institute for Independent Business (IIB) onafhankelijke “sparring partners”, steun en toeverlaat voor duizenden ondernemers in het midden en klein bedrijf in meer dan 20 landen. Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan 5000 IIB-adviseurs en in Nederland zijn er ruim 100 actief. Deze zijn hoog opgeleid, beschikken over een langjarige ervaring op directieniveau als ondernemer of manager bij een MKB of groot bedrijf en hebben de testen en opleiding van het IIB doorlopen. Alle adviseurs van het IIB zijn zelfstandig ondernemer en niét in dienst van het IIB.

IIB-adviseurs zijn specialist op een bepaald vakgebied (marketing, financieel, logistiek, personeelsbeleid, project management, etc.), maar hebben ook ruime algemene kennis van het ondernemen. De adviseurs zijn allemaal door de wol geverfd als senior managers en zijn zelf ondernemers.
Door hun ruime kennis en lange ervaring kunnen IIB-adviseurs als generalist samen met de ondernemer zoeken naar de belangrijkste aandachtspunten en de mogelijke oplossingen daarvoor; voor zeer specifieke problemen of zaken kunnen specialisten uit het wijde netwerk van IIB-adviseurs op elk denkbaar vakgebied worden ingezet.

Michiel is zelf zo’n IIB-adviseur